23 ianuarie 2015: Sex. Ce uleiuri esenţiale trebuie să foloseşti pentru o noapte fierbinte

Aromoterapia este o formă a medicinei alternative care foloseşte uleiurile esenţiale pentru a îmbunătăţi starea de spirit, funcţiile cognitive şi sănătatea. De asemenea, este recunoscută pentru efectul afrodiziac, făcând adevărate minuni pentru viaţa sexuală.

Te-ai gândit să-ţi surprinzi iubitul cu un masaj erotic? O cină romantică, lumânări parfumate, muzică relaxantă şi un masaj cu uleiuri esenţiale pot da startul unei nopţi pasionale. Dacă nu te consideri suficient de pricepută, află că tehnica nu contează prea mult. Important este să execuţi mişcări uşoare prin zonele sensibile ale partenerului şi să foloseşti uleiuri esenţiale cu efect afrodiziac.

Aceste uleiuri sunt extrase din plante şi le poţi cumpăra din orice plafar. Iată câteva care pot aprinde pasiunea în dormitor.

Uleiurile esenţiale nu trebuie să fie utilizate nediluate, ci amestecate cu ulei vegetal, cum ar fi cel de măsline sau de cocos. La prima folosire este recomandat să se efectueze un test de sensibilitate.

Vanilie

Mirosul dulce al vaniliei aduce romantismul în dormitor. Uleiul esenţial de vanilie, folosit în masaje, stimulează circulaţia sanguină şi îmbunătăţeşte starea spirit, crescând dorinţa de sex. Ajută la tratarea disfuncţiilor erectile, a impotenţei şi frigidităţii. De asemenea, stimulează secreţia de hormoni (testosteron şi esterogen) care produc starea de excitare. Pe lângă efectul afrodiziac, vanilia mai are şi efect antidepresiv şi relaxant.

Scorţişoară

Uleiul de scorţişoară este unul dintre cele mai celebre afrodiziace, despre care se spune că e cunoscut încă de pe vremea reginei de Sheba care l-a folosit pentru seducerea regelui Solomon. Este utilizat în masajul erotic pentru a îmbunătăţi şi stimula circulaţia în zonele erogene. Foloseşte-l diluat, în combinaţii cu alte uleiuri (ex. uleiul de cocos) pentru a nu provoca iritaţii.

Trandafir

Trandafirii sunt mereu prezenţi în poveştile de dragoste şi în nopţile pasionale. Nu degeaba. Mirosul acestor flori stimulează libidoul şi trezeşte sentimente romantice, necesare pentru o noapte de neuitat.

Lavandă

Lavanda este o plantă aromatică celebră pentru numeroasele beneficii asupra sănătăţii fiind utilizată din cele mai vechi timpuri. Este folosită în tratarea unor afecţiuni precum astm, bronşită, dureri reumatice, migrene şi insomnii. De asemenea, are efecte sedative şi calmante. Folosit în masaj, uleiul esenţial de lavandă îmbunătăţeşte circulaţia sângelui către zona genitală, favorizând excitaţia sexuală.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *